26-10-2002, 10:35 | #1 |
Junior Member
|
Štěňata "Z údolí ticha"
Oznamujeme vsem pratelum, ze ve dnech 24. a 25. 10. se nam narodilo sest stenatek - 4 kluci a 2 holky. Vsichni jsou zdravi a maji se k svetu. Szastnou maminkou je Alexa z Porcova mlyna, otec stenatek je Gaj Jimili CS.
Karel Skoupy, Brno http://z-udoli-ticha.wolfdog.cz |
26-10-2002, 11:54 | #2 |
Junior Member
|
Stenata "Z Udoli ticha"
Gratulujem aj s malou Mimi k drobcekom Vam i stastnym rodicom !!!! To je
super ! Musia byt nadherne. Nech sa im i maminke i Vam dari, nech su zdravucke a nech sa dostanu LEN k mudrym a dobrym panickom. Krasne chvile s drobcekovcami Vam zo srdca praje Andrea a Mimi ;o) |
27-10-2002, 06:29 | #3 |
Moderator
|
Stenata "Z Udoli ticha"
Gratuluji Karle,
ať se jim všem daří a najdeš pro ně ty nejlepší páníčky ). Pavel |
14-12-2002, 14:48 | #4 | |
Junior Member
|
Stenatko
Quote:
No tak ale pan Skoupy, neprovokujte ! ) Takyto mail poslat do Ba, to je strasne. Hned by som Axika zobrala vsetkymi desiatimi ... keby bolo toho dvorceka. To by mala mala Mimi kamarata, jeje, dvaja pojasenci na jednom dvore - aj telku by som mohla predat. Ale nedajte Axika hocikomu - iba dobremu panickovi. A ako sa inak mate ? PP uz prisiel ? Prajem pekny vikend a vsetko dobre a najma stastnu ruku pri odovzdavani drobceka. Andrea a Mimi |
|
18-12-2002, 12:23 | #5 |
Junior Member
|
Stenatko
Jsme moc stastni, 13.12. se nam narodilo stenatko, ktere si budeme
brat od Bonnie Mrazive ticho. Stenatka jsou nadhernoucka a mama je na ne nalezite pysna. Doufam, ze budou krasna po mamince. Uz se nemuzeme dockat az bude konec ledna a stenatko si odvezeme domu. Doufam, ze nekdy nashledanou Lucie Novotna |
18-12-2002, 16:10 | #6 |
Moderator
|
Stenatko
Milá Lucko,
gratuluji Ti jménem naší smečky ). Je skutečně málo nových majitelů, kteří prožívají tak intenzivně již první týdny života štěňátek. Určitě Ti přejeme, aby Tvé štěňátko bylo po mámě, protože Bonynka je prostě super. Pavel + Nancy + Hoky + (dočasně)Alfa a (taky doufám dočasně ) ) Connie |
18-12-2002, 23:35 | #7 |
Junior Member
|
Stenatko
Mila Lucie,
plne sdilim Vase nadseni,moje nebylo v loni o nic mensi , kdyz jsem na stenatko cekala.Poprve jsem se na nej byla podivat k dyz mu,tedy vlastne ji, bylo 14 dnu a pak jsem za ni jezdila kazdy ty den a nemohla se dockat az prijde ten kyzeny okamzik a ja s i moji cubinku budu moci odvezt domu.Nakonec jsem to nevydrzela a vyridila s i v praci dovolenou driv nez jsem puvodne planovala a psiho mimina si privezla domu o 3 dny driv,presne 17.12.2001.Byly to pro me nejkrasnejsi vanoce od dob detsvi,i kdyz byly soucasn e ve znameni smutku.Mesic pred tim jsem tragicky prisla o 10-ti letou ne meckou ovcacku,kterou jsem taky mela moc rada,nekdo mi ji otravi l. Se stenatka je uz dnes "mlada dama " a dela mi jen ra dost. Preji Vam aby Vase stenatko prospivalo jen k Vasi r adosti. S pozdravem. Jaroslava Vosatkova a jeji "vlcice" Bria Bariho dvur |
05-06-2003, 16:42 | #8 |
Junior Member
|
Štěňata "Z údolí ticha"
Vsem kamaradum a znamym oznamujeme, ze ve stredu 4.6. se nam narodila tri stenatka - 1 kluk a 2 holky. Maminka stenatek je Alexa z Porcova mlyna, otcem je Milo Ruskov dvor.
Karel se smeckou, Brno http://z-udoli-ticha.wolfdog.cz [email protected] [email protected] |
|
|